Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Тестон за изпитване на опън

Art.-Nr.: 5113062

Тестон е компактен преносим уред за тестване на заварените шевове на термопластични фолиа направо на строителната площадка или в лабораторията. Извършват се изпитване на опън, обелване и срязване.

Вижте повече

Thumb

Тестон Мини Дигитал за изпитване на опън

Art.-Nr.: 5113058

Тестон Мини Дигитал е компактен преносим уред за тестване на заварените шевове на термопластични фолиа направо на строителната площадка или в лабораторията. Извършват се изпитване на опън, обелване и срязване.

Вижте повече

Thumb

Щанца за изрязване на пробни образци

Art.-Nr.: 5200275

Със специално пригодената щанца лесно изрязвате точния размер пробни образци от основен материал и заварени шевове. Подходяща е за дебелина на изрязваните образци до 6мм. Размерите на пробните образци са съобразени с DVS 2225 Част 4.

Вижте повече

Thumb

Хенди – уред за тестване на опън и обелване

Art.-Nr.: 5200171

Портативен ръчен уред за бързо изпитване на заврените шевове на обелване и опън. Удобен за строителната площадка за ежедневна употреба при пробните заварки. Извършва се визуална оценка на начина на скъсване на пробата и се установяват най-оптималните заваръчни параметри.

Вижте повече

Thumb

Въздушен дебитомер

Art.-Nr.: 5200014

Гарантира константен дебит при външно захранване с въздух на ръчни заваръчни пистлети. До 80 л/мин при предналягане от 1 bar

Вижте повече