Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион

Art.-Nr.: 6600075

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух и собствено въздухоподаване, за заваряване на термопластични пластмаси. Подходящ за покривни хидроизолации, подови настилки, преработка на пластмаси, съдостроене, авторемонт и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион Дигитал

Art.-Nr.: 6600070

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух, собствено въздухоподаване и дисплей. Подходящ за заваряване на термопластични пластмаси при полагане на покривни хидроизолации, подови настилки, изработка на тенти, платнища, съдове, конструкции и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен пистолет Велдон

Art.-Nr.: 6600110

Лекият и компактен пистолет с горещ въздух, изключително подходящ за заваряване на термопластични пластмаси и при ограничено пространство или затруднен достъп. Захранването с въздух се осъществява от отделна духалка/компресор или система за въздух под налягане.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен пистолет Велдон S

Art.-Nr.: 6600201

Лек и компактен пистолет с горещ въздух с изключително добро съотношение Цена/Качество. Подходящ за заваряване на всякакви термопластични пластмаси в стеснени пространства, в работилници, авторемонт и др. Необходимо е захранване с въздух от компресор или инсталация за въздух под налягане.

Вижте повече