Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер от ново поколение ExOnC3

Art.-Nr.: DX434

Ново поколение заваръчен екструдер ExOnC3 - флагман във високия клас на мощност 3кг/ч. с цял набор от иновативни предимства. Един универсален екструдер за всяка производителност! С приложение в индустрията, в изграждането на резервоари, тръбопроводи и басейни. - Компактен, модерен дизайн - Намалено и балансирано тегло - Широк диапазон производителност 1 до 3,3кг/ч - Адаптивно работно осветление - Принадлежности: количка, стреме, въртяща се глава - За PE, РР, PVC, ECTFE

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер Micro

Art.-Nr.: DX283

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 0,5 кг/час. Компактен, маневрен, удобен ръчен екструдер съчетаващ предимствата на малкия размер и високото качество на заваръчния шев. Управлението на екструдера е изнесено в отделна кутия с интегриран компресор за подаване на въздуха под налягане и 8м. връзка между тях.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1

Art.-Nr.: DX297

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг).

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1.DIG

Art.-Nr.: DX297.DIG

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха върху ръкохватката на духалката. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). Температурата на въздуха се настройва посредством потенциометър върху ръкохватката на духалката.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn2

Art.-Nr.: DX303

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 2 кг/час.С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn3A

Art.-Nr.: DX306

За работа с PE, PP и производителност до 3 кг/час. Подходящ за геомембрани на сметища, депа и др. Изчистена конструкция със стабилно изпълнение. С потенциометър за настройка температурата на въздуха, намиращ се върху духалката и потенциометър за настройка оборотите на подаване на материала.

Вижте повече