Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Машини за полифузионно заваряване тип Poly

Art.-Nr.: POLY75...110

Машините за полифузионно заваряване тръба-муфа от типа POLY са предназначени за PE, PP и PVDF- тръби и фасонни части с диаметри от 16мм до 110мм. Имат широко приложение, леки са, но въпреки това монтирани върху стабилна рама. Благодарение на безстепенно настройващите се призматични захващащи челюсти, могат безпроблемно да се захванат всички външни диаметри.

Вижте повече

Thumb

Ръчни топли елементи

Art.-Nr.: ТЕ140...300

Ръчните топли елементи са преносими топли елементи с висококачествено тефлоново покритие, предназначени за челно заваряване на РЕ и РР тръби и фитинги. Температурата на топлия елемент се настройва безстепенно и се регулира с термостат.

Вижте повече

Thumb

Ръчни уреди тръба-муфа

Art.-Nr.: PF 032F/063R/110R

Предназначени за трудно достъпни и комплицирани тръбни конструктивни елементи с диаметър от 20мм до 110мм, както на обекта, така и в работилницата. Топлия елемнт - муфа / дорник, са покрити с висококачествено антиадхезионно тефлоново покритие. Температурата на топлия елемент има термостатично регулиране.

Вижте повече

Thumb

Машини за челно заваряване на плочи тип SL/SLV

Art.-Nr.: SL----

Концепцията на машините от тип SL...CNC, SL...M, SLV...CNC осигурява на всеки потребител оптималното съотношение между капиталовложение и постигнат ефект на рационализация. Чрез солидната и стабилна носеща конструкция и хидравлично задвижване на машината могат да бъдат заварявани термопластични пластмаси като напр. PE-HD, PP-H, PP-B, PP-R, PVDF, също и PP-S с дебелини на плочите 3-50мм споредзаваръчния фактор, както и HD-PE500 (до 20мм дебелина) и PVC-U, PVC-RI (до 30мм дебелина). Могат да се заваряват и цилиндри над 350мм вътрешен диаметър.

Вижте повече

Thumb

Машина за челно заваряване на плочи SL1000M

Art.-Nr.: H7015

Най-малката от серията машини за челно заваряване на плочи. SL1000M е ръчно управляемя машина с хидравлично регулиране на притискащото налягане и отварянето и затварянето на притискащите греди. Предназначена е за заваряване на PE-HD, PP, PVC, PVDF. Изгодна ценово машина, която позволява идеално заваряване съгласно правилника DVS и други интернационални стандарти. Възможността за ръчно освобождаване на притискащото налягане е сериозно предимство при производството на тръби или съдове от плочи.

Вижте повече

Thumb

Лентоотрезни машини тип ST

Art.-Nr.: ST ---

Лентоотрезните машини от серията ST са хидравлично задвижвани и CNC управляеми машини. Предназначени са за прецизно рязане на РЕ, РР и други термопластични пластмасови тръби, профили и фасонни части. Посредством подвижно накланящото се режещо рамо могат да бъдат рязани различни диаметри, както и да се извършват срезове под наклон до 67,5°. Придвижването на режещото рамо и закрепването на тръбите се извършва с прецизна хидравлика.

Вижте повече