Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Машина за челно заваряване на тръби в монтажни условия тип РТ125

Art.-Nr.:РТ125

Машините за челно заваряване от вида РТ са надеждни и високопроизводителни и може да се използват както в монтажни условия, така и стационарно в работилница. Производителят фирма Tecnodue – Италия е от дълги години е успешно представен на българския пазар.
Машините РТ125 са предназначени за заваряване на тръби и фитинги от РЕ, РЕ100, РР, PVDF и други термопластични пластмаси и покриват диаметри от 40мм до 125мм.
Базовата машина е снабдена с 1 подвижна и 2 неподвижни притягащи челюсти. Електрически хидравличен блок задвижва подвижните притягащи устройства за да се гарантира точно съединение на тръбите. Компактните размери правят този тип машини подходящи за работа в пътни съоръжения, канавки, водопроводи, газопроводи, канализации и др.
Топлият елемент притежава висококачествено антиадхезионно покритие, което спомага за бързото му отстраняване от заваряемите детайли. Температурата се регулира електронно и се визуализира чрез дигитално показание. Фрезата и топлият елемент при употреба се окачват на водачите, след което се полагат в предвидената за целта специална кутия.
Машините са окомплектовани с нов модел бързосменящи се редукции за челюсти без използване на скрепителни болтове, които осигуряват изключително лесен и бърз монтаж и демонтаж. За всеки размер 6 широки и 2 тесни челюсти.
Арт.№
РТ125
Заваряеми диаметри
40мм-125мм
Работно налягане
SDR41-SDR6
Напрежение
230V 50Hz
Мощност
1,97kW-8,5A
Окомплектовката включва:
Базова машина с 3 челюсти
15кг.
Тефлониран топъл елемент с електронен термостат и термометър
4кг.
Електро-фреза с редуцираща трансмисия и предпазно изключване
5кг.
Кутия за топлия ел-т и фрезата с управление за топлия елемент
4кг.
Хидравлична станция с регулатор на налягането
26кг.
Пълен комплект бързосменящи се редукции за челюсти
d.40,50,63,75,90,110мм. - 9кг.
Дървена транспортна кутия съгласно ISPM 15
84х64х64см. - 15кг.