Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Мини нагряваща рамка 300мм

Art.-Nr.: H3200

Мини-нагряващата рамка е най-изгодното решение за първоначално оборудване, особено за нагряване на малки елементи, напр. дисплеи, преди тяхното огъване. Чрез възможността за двустранно използване на повърхностите й, без загуба на време за преоборудване, можете да нагрявате от едната страна фолии с дебелина 0,25-1,0мм, а от обратната - плочи с дебелина 1-4мм, преди тяхното огъване.

Вижте повече

Thumb

Мини многократно нагряваща рамка 300мм

Art.-Nr.: H3201/H3202

Като разширение към нашите модели за начинаещи Ви предлагаме Мини-многократно нагряваща рамка с две или три зони на нагряване по избор. Както при Мини-нагряващата рамка, може да нагрявате от едната страна фолиа с дебелина 0,25-1,0мм, а от обратната – термопластични плочи с дебелина 1,0-4,0мм, преди да ги огъвате на ръка или посредством шаблон.

Вижте повече

Thumb

Настолна нагряваща рамка Тип TG

Art.-Nr.: TG---

Настолна нагряваща рамка Тип TG, с долно нагряване, за листов материал с дебелини до 6мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече

Thumb

Настолна нагряваща рамка Тип TG---mO

Art.-Nr.: TG---mO

Настолна нагряваща рамка Тип TGmO, с горно и долно нагряване, за листов материал с дебелини до 12мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече

Thumb

Мобилен абкант

Art.-Nr.: АВ ---

Мобилният абкант е пригоден за кантване на материали с дебелина до 20мм. Подходящ е за РР, РЕ, PVC, PMMA, PC, PS и др.

Вижте повече

Thumb

Мобилна нагряваща маса

Art.-Nr.: HBR---

Благодарение на модулната конструкция на мобилната нагряваща маса, потребителят е в състояние да сглоби оптималната за неговите цели машина, така че да се постигне най-рационално използване. Основният модел се състои от: Устройство за долно нагряване с промяна на височината, регулиране на нагряваните ширини, дигитален температурен регулатор за долно и горно нагряване, дигитален таймер с акустичен сигнал за приключване на процеса, мотор за регулиране височината на горното нагряване, включително крачен прекъсвач. Налични са и допълнителни модули: Единично долно нагряване, Единично горно нагряване, Двойно долно нагряване, Двойно горно нагряване, Нагряващ нож за контактно нагряване на РЕ и РР.

Вижте повече

Thumb

Многократно нагряващи маси

Art.-Nr.: MHT---

Многократно нагряващите маси са особено подходящи при едновременно нагряване на две или повече линии за абкантване. Всяка зона на нагряване се настройва чрез собствен терморегулатор, така че да се гарантира точно регулиране на необходимата температура за всеки нагревател. Времето на нагряване се контролира от интегриран таймер, който след изтичане на необходимия интервал време задейства акустичен сигнал и автоматично отваряне на машината.

Вижте повече