Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Руфон - нашият най-малък автомат за покривни хидроизолации

Art.-Nr.: 5230050/5230049

Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични хидроизолации на покриви и основи. Конструкция без излишни екстри, само това което Ви е наистина нужно! Автоматът може да се движи и при наклони до 30º. Поради високата макс. скорост е подходящ и за заваряване на геотекстили.

Вижте повече

Thumb

Руфон Р - най-близко до ръба на покрива

Art.-Nr.: 5220352/5220354

Автоматът Руфон Р е най-новото разширение на успешната серия автомати с горещ въздух „Руфон”. Разработен в отговор на многобройните запитвания от страна на клиенти за заваряване на хидроизолация максимално близо до атиката на покрива. Благодарение конструктивното завъртане петата на заваръчната дюза навън Руфон Р заварява на отстояние само 20мм. от ръба на покрива!

Вижте повече

Thumb

Белтон – автомат за заваряване на профили

Art.-Nr.: 6600088

Автомат с горещ въздух и едновременно двустранно заваряване с две духалки с шир. на шева 2х20мм. Предназначен за заваряване на кутиеобразни монтажни профили върху термопластични покривни хидроизолации. В последствие тези профили се използват за монтаж на соларни панели, рекламни табла и др., без да се нарушава целостта на хидроизолацията.

Вижте повече

Thumb

Планон - нашият най-малък автомат за платнища и винили

Art.-Nr.: 5230000

Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични тенти, платнища, винили, меш и др. Конструкцията е изчистена от оскъпяваща уреда електроника. Залага се на безупречното качество за изгодно ниска цена и на множеството възможности за преоборудване, което го прави наистина универсален! Автоматът е носител на Златен медал и Диплом от Международен Технически Панаир Пловдив 2011г.

Вижте повече

Thumb

Планон Лента - за ленти и колани 40/50мм

Art.-Nr.: 5230199

Удобен, ефективен и изгоден автомат с горещ въздух за заваряване на термопластични ленти и колани. Изчистена конструкция, лесно безстепенно регулиране на температура, скорост и въздушен дебит посредством потенциометри.

Вижте повече

Thumb

Сеон – високопродуктивен автомат за платнища и винили

Art.-Nr.: 6600055

Автомат с топъл клин за заваряване на всякакъв вид термопластични платнища, тенти, винили, билбордове, меш и др. Автомат от висок клас без конкуренция в производителността. Поради изключително високата скорост на заваряване, автоматът се движи върху ограничителна алуминиева шина. Възможна е работа и при застопорен уред и задвижван материал.

Вижте повече

Thumb

Солон / Солон Дигитал - оптималният автомат за подови настилки

Art.-Nr.: 5230280/285

Високопроизводителен автомат за заваряване на термопластични подови настилки и линолеум с нова конструкция, облекчаваща напълно както работата с него така и поддръжката му. С приспособление за ролка със заваръчен шнур. С оптическо устройство за стоп при достигане на стена или препятствие.

Вижте повече