Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ларон Н - високоскоростен заваръчен автомат за покриви и основи

Art.-Nr.: 6600255

Най-нова версия на автомат с горещ въздух за големи квадратури и кратки срокове! Високоскоростен, изключително стабилен и ефективен! НОВО изпълнение с по-висока скорост на заваряване от предшестващия Ларон, благодарение на: - Нова конструкция на заваръчната дюза с оптимизирани отвори за повече топъл въздух - Безчетков мотор на духалката и повишен въздушен дебит

Вижте повече

Thumb

Руфон МУЛТИ ДИГИТАЛ - иновативен, универсален, компактен

Art.-Nr.: 5232500

Най-новият заваръчен автомат за покриви и основи. Със своята иновативна конструкция е първият малък, маневрен автомат конкурент на тежките, големи автомати от този тип. Това се постига като резултат от: - оптимално разпределение на тежестта, максималната тежест е концентрирана върху заваръчната зона - дълъг нагревателен елемент на духалката за горещ въздух, което осигурява стабилна температура Други предимства: - универсалност, без приставки или промени може да заварява по площ, близо до борда, върху борда, по атика - благодарение на преместваемите задвижващи колела може да се напасне на всякакви условия - дигитално показание и управление на заваръчна температура и скорост - автоматично включване на задвижването при поставяне на дюзата в работно положение

Вижте повече

Thumb

Мион – заваръчен автомат за тунели и ниско строителство

Art.-Nr.: 5280000

Най-компактният и лек автомат с интегрирано управление! Стандартно оборудван с клин от техническа керамика, гарантиращ качествен шев при максимална скорост на заваряване! По желание топлият клин може да се поръча за двоен шев с пробен канал или за единичен шев.

Вижте повече

Thumb

Протон - заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600182

Малък, лек заваръчен автомат за заваряване на всички видове термопластични изолационни мембрани с комбиниран топъл клин. Подходящ за тунелно строителство, геомембрани, но също така и за тънки материали.

Вижте повече

Thumb

Комон – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600002

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Стабилна компактна конструкция, лесно обслужване и сервомотор, който не се нуждае от поддръжка, изпробвана на обекта електроника. Всичко това прави Комон най-подходящия автомат при изключителни натоварвания - сметища, депа, хидросъоръжения.

Вижте повече

Thumb

Рекон – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 5112410

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Машина от най-висок клас в тази група, оборудвана с карта за запаметяване на заваръчните параметри и вградено печатащо устройство. Подходяща при отговорни обекти на ниското строителство и специални изисквания относно документиране на работния цикъл.

Вижте повече

Thumb

Ларон BL - високопроизводителен автомат за покриви и основи

Art.-Nr.: 6600192

Изключително стабилен, ефективен, изгоден! НОВО изпълнение с безчетков мотор на духалката! Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични покривни хидроизолации по покриви и основи. Подходящ за големи квадратури.

Вижте повече

Thumb

Руфон - нашият най-малък автомат за покривни хидроизолации

Art.-Nr.: 5230050/5230049

Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични хидроизолации на покриви и основи. Конструкция без излишни екстри, само това което Ви е наистина нужно! Автоматът може да се движи и при наклони до 30º. Поради високата макс. скорост е подходящ и за заваряване на геотекстили.

Вижте повече