Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Мион – заваръчен автомат за тунели и ниско строителство

Art.-Nr.: 5280000

Най-компактният и лек автомат с интегрирано управление! Стандартно оборудван с клин от техническа керамика, гарантиращ качествен шев при максимална скорост на заваряване! По желание топлият клин може да се поръча за двоен шев с пробен канал или за единичен шев.

Вижте повече

Thumb

Протон - заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600182

Малък, лек заваръчен автомат за заваряване на всички видове термопластични изолационни мембрани с комбиниран топъл клин. Подходящ за тунелно строителство, геомембрани, но също така и за тънки материали.

Вижте повече

Thumb

Комон – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600002

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Стабилна компактна конструкция, лесно обслужване и сервомотор, който не се нуждае от поддръжка, изпробвана на обекта електроника. Всичко това прави Комон най-подходящия автомат при изключителни натоварвания - сметища, депа, хидросъоръжения.

Вижте повече

Thumb

Рекон – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 5112410

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Машина от най-висок клас в тази група, оборудвана с карта за запаметяване на заваръчните параметри и вградено печатащо устройство. Подходяща при отговорни обекти на ниското строителство и специални изисквания относно документиране на работния цикъл.

Вижте повече

Thumb

Руфон - нашият най-малък автомат за покривни хидроизолации

Art.-Nr.: 5230050/5230049

Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични хидроизолации на покриви и основи. Конструкция без излишни екстри, само това което Ви е наистина нужно! Автоматът може да се движи и при наклони до 30º. Поради високата макс. скорост е подходящ и за заваряване на геотекстили.

Вижте повече

Thumb

Руфон Р - най-близко до ръба на покрива

Art.-Nr.: 5220352/5220354

Автоматът Руфон Р е най-новото разширение на успешната серия автомати с горещ въздух „Руфон”. Разработен в отговор на многобройните запитвания от страна на клиенти за заваряване на хидроизолация максимално близо до атиката на покрива. Благодарение конструктивното завъртане петата на заваръчната дюза навън Руфон Р заварява на отстояние само 20мм. от ръба на покрива!

Вижте повече

Thumb

Белтон – автомат за заваряване на профили

Art.-Nr.: 6600088

Автомат с горещ въздух и едновременно двустранно заваряване с две духалки с шир. на шева 2х20мм. Предназначен за заваряване на кутиеобразни монтажни профили върху термопластични покривни хидроизолации. В последствие тези профили се използват за монтаж на соларни панели, рекламни табла и др., без да се нарушава целостта на хидроизолацията.

Вижте повече