Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ларон 21 - високоскоростен заваръчен автомат за покриви и основи

Art.-Nr.: 6600400

Най-новият високоскоростен автомат от серията Ларон за заваряване на всички видове термопластични хидроизолации на покриви и основи предлага усъвършенстване в електрическата и механична конструкция плюс възможност за проследянане с GPS и контрол на напрежението на захранващата мрежа.

Вижте повече

Thumb

МикОн - Полуавтомат за скатни и плоски покриви и бордове

Art.-Nr.: 6600330

Заваръчният полуавтомат МикОн запълва "празнината" между две групи заваръчна техника, като комбинира предимствата на ръчния уред с автоматиката на заваръчния автомат. Малък, лек, нуждае се от малко място, с него сте мобилни за бързо и непредвидено приложение. Предназначен е за заваряване на покривни хидроизолации, на тенти и платнища, както и за всички заварчици на термопластични фолиа.

Вижте повече

Thumb

СтепОн - Заваръчен автомат с комбиниран клин и притискащи ролки за плосък и скатен покрив

Art.-Nr.: 6600301

Нов заваръчен автомат с комбиниран клин с горещ въздух за свободно лежащи хидроизолационни мембрани. Посредством системата за захващани на заваряемите платна чрез специални стоманени притискащи ролки с накатка, автоматът може да се движи по наклонени и вертикални повърхности.

Вижте повече

Thumb

Руфон МУЛТИ - иновативен, универсален, компактен

Art.-Nr.: 5232500-дигитален, 5232504-с потенциометри

Универсалният заваръчен автомат за покриви и основи в 2 варианта: дигитален или с потенциометри. Със своята иновативна конструкция е първият малък, маневрен автомат конкурент на тежките, големи автомати от този тип. Това се постига като резултат от: - оптимално разпределение на тежестта, максималната тежест е концентрирана върху заваръчната зона - дълъг нагревателен елемент на духалката за горещ въздух, което осигурява стабилна температура, увеличен дебит на въздуха Други предимства: - универсалност, без специални приставки може да заварява по площ, близо до борда, върху борда, по атика - всяко от водещите колела може да се приплъзне независимо едно от друго навън или навътре, с което се променя базата на уреда - автоматично включване на задвижването при поставяне на дюзата в работно положение - Удължена гаранция 24 месеца!!! - Налични принадлежности: За заваряване на профили; За заваряване на битумни изолации; За заваряване по крив контур! Автоматът се предлага в 2 версии: Руфон Мулти Дигитал - с електронно регулиране и отчитане на температура и скорост върху дисплеи и Руфон Мулти LT - аналогова версия, регулиране с потенциометри.

Вижте повече

Thumb

Мион – заваръчен автомат за тунели и ниско строителство

Art.-Nr.: 5280000

Най-компактният и лек автомат с интегрирано управление! Стандартно оборудван с клин от техническа керамика, гарантиращ качествен шев при максимална скорост на заваряване! По желание топлият клин може да се поръча за двоен шев с пробен канал или за единичен шев.

Вижте повече

Thumb

Протон - заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600182

Малък, лек заваръчен автомат за заваряване на всички видове термопластични изолационни мембрани с комбиниран топъл клин. Подходящ за тунелно строителство, геомембрани, но също така и за тънки материали.

Вижте повече

Thumb

Комон 2 – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 6600295

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Стабилна компактна конструкция, лесно обслужване и сервомотор, който не се нуждае от поддръжка, изпробвана на обекта електроника. Всичко това прави Комон най-подходящия автомат при изключителни натоварвания - сметища, депа, хидросъоръжения. Новото изпълнение със сферично-линеен лагер и шлайфана плъзгателна шина улеснява плавното придвижване на клина при вкарване и изкарване от фолиата.

Вижте повече

Thumb

Рекон – заваръчен автомат за ниско строителство

Art.-Nr.: 5112410

Автомат с топъл клин с пробен канал за тестване плътността на готовия шев. Машина от най-висок клас в тази група, оборудвана с карта за запаметяване на заваръчните параметри и вградено печатащо устройство. Подходяща при отговорни обекти на ниското строителство и специални изисквания относно документиране на работния цикъл.

Вижте повече