Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Консуматив - нишка за 3D принтери

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството.

HERZ използва винаги най-добрия гранулат за производство на филамент. Така например нашият PLA е изтеглен от гранулат INGEO 4043D. Гранулатът за ABS беше специално подбран измежду много типове, като решаващи при подбора бяха: добри качества при печат и намалено отделяне на миризми. Бачовете, които използваме за оцветяването му са само специално разработени за производство на филамент.

Прецизността не е само в подбора на материала, но и в производствения процес. Гранулатите винаги се подсушават, екструдерите са специално за производство на филамент. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Ние поддържаме толеранс от +/- 0,05мм. при диаметър 1,75мм. При диаметър 3мм. залагаме на действителните 2,90мм., т.е. -1мм. толеранс, за да може да бъде използван и при принтери Ultimaker или DOODLER Pen.

Шпулите също бяха изработени специално за филамента.

ХЕРЦ винаги се стреми да повишава качеството на продукцията си и да разширява асортимента. От лятото на 2015 цветната палитра ще се обогати значително, ще заблести от новите фосфоресциращи ефекти и променлииви цветове.

Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 3,00мм от ABS и PLA в различни цветове и РММА - прозрачна, на ролки по 1кг., навита на пластмасова макара.

ABS за 3D - Технически параметри;    PMMA за 3D - Технически параметри

PLA за 3D - Технически параметри;    HiPS за 3D - Технически параметри

PC за 3D - Технически параметри;      PETG за 3D - Технически параметри