Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчни топли елементи

Art.-Nr.: ТЕ140...300

Ръчните топли елементи са преносими топли елементи с висококачествено тефлоново покритие, предназначени за челно заваряване на РЕ и РР тръби и фитинги. Температурата на топлия елемент се настройва безстепенно и се регулира с термостат.

Вижте повече

Thumb

Ръчни уреди тръба-муфа

Art.-Nr.: PF 032F/063R/110R

Предназначени за трудно достъпни и комплицирани тръбни конструктивни елементи с диаметър от 20мм до 110мм, както на обекта, така и в работилницата. Топлия елемнт - муфа / дорник, са покрити с висококачествено антиадхезионно тефлоново покритие. Температурата на топлия елемент има термостатично регулиране.

Вижте повече

Thumb

Лентоотрезни машини тип ST

Art.-Nr.: ST ---

Лентоотрезните машини от серията ST са хидравлично задвижвани и CNC управляеми машини. Предназначени са за прецизно рязане на РЕ, РР и други термопластични пластмасови тръби, профили и фасонни части. Посредством подвижно накланящото се режещо рамо могат да бъдат рязани различни диаметри, както и да се извършват срезове под наклон до 67,5°. Придвижването на режещото рамо и закрепването на тръбите се извършва с прецизна хидравлика.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1

Art.-Nr.: DX297

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг).

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1.DIG

Art.-Nr.: DX297.DIG

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха върху ръкохватката на духалката. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). Температурата на въздуха се настройва посредством потенциометър върху ръкохватката на духалката.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn2

Art.-Nr.: DX303

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 2 кг/час.С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn3

Art.-Nr.: DX305

За работа с PE, PP, PVC, PVDF или DOW, TPO и производителност до 3 кг/час. Подходящ за геомембрани на сметища, депа и др. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха.

Вижте повече