Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1.DIG

Art.-Nr.: DX297.DIG

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха върху ръкохватката на духалката. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). Температурата на въздуха се настройва посредством потенциометър върху ръкохватката на духалката.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn2

Art.-Nr.: DX303

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 2 кг/час.С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn3

Art.-Nr.: DX305

За работа с PE, PP, PVC, PVDF или DOW, TPO и производителност до 3 кг/час. Подходящ за геомембрани на сметища, депа и др. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn5

Art.-Nr.: DX309

За работа с PE / PP и производителност до 5,0 кг/час. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха.

Вижте повече