Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Вакуум-камбана 7/8 за външен горен ъгъл

Art.-Nr.: 5200335

Системата за вакуумно изпитване на заварените шевове се състои от специални прозрачни вакуум-камбани с различни форми и големини, вакуумна помпа и свързващ ги шлаух. Вакуум-камбаните са снабдени с вакуумен манометър. В една от двете дръжки е интегриран въздушен вентил, който спомага за бързото образуване на вакуума. С наличните изпитателни камбани могат да се проверяват всички позиции, които нормално се срещат в съдостроенето, както и повърхности при фолиини шевове.

Вижте повече

Thumb

Вакуум-помпа Пиколино

Art.-Nr.: 5226100

Системата за вакуумно изпитване на заварените шевове се състои от специални прозрачни вакуум-камбани с различни форми и големини, вакуумна помпа и свързващ ги шлаух. Вакуумпомпата Пиколино е удобна за строителната площадка и за закрити работни помещения.

Вижте повече

Thumb

Високочестотен електроискров дефектоскоп комплект в куфар

Art.-Nr.: 5200229

За бързо и сигурно тестване плътността на заварените шевове при термопластични пластмаси и метали. Подходящ за съдове, конструкции и облицовки. Ако завареният шев на пластмасова конструкция или облицовка няма метална основа, в шева се вгражда тънка метална тел или при възможност се залепва алуминиева лепенка за осъществяване на теста.

Вижте повече

Thumb

Въздушен дебитомер

Art.-Nr.: 5200014

Гарантира константен дебит при външно захранване с въздух на ръчни заваръчни пистлети. До 80 л/мин при предналягане от 1 bar

Вижте повече

Thumb

Машини за челно заваряване на тръби – стационарни тип EURO

Art.-Nr.: EURO ---

Машините за челно заваряване на тръби и фитинги от серията EURO са леки и с многостранно приложение в работилницата. Те дават възможност за заваряване на тръби и фитинги в размери до SDR 11. С модел EURO315 можете да изработвате сегментни колена, благодарение на въртящите се челюсти.

Вижте повече

Thumb

Машини за челно заваряване на плочи тип SL/SLV

Art.-Nr.: SL----

Концепцията на машините от тип SL...CNC, SL...M, SLV...CNC осигурява на всеки потребител оптималното съотношение между капиталовложение и постигнат ефект на рационализация. Чрез солидната и стабилна носеща конструкция и хидравлично задвижване на машината могат да бъдат заварявани термопластични пластмаси като напр. PE-HD, PP-H, PP-B, PP-R, PVDF, също и PP-S с дебелини на плочите 3-50мм споредзаваръчния фактор, както и HD-PE500 (до 20мм дебелина) и PVC-U, PVC-RI (до 30мм дебелина). Могат да се заваряват и цилиндри над 350мм вътрешен диаметър.

Вижте повече

Thumb

Машина за челно заваряване на плочи SL1000M

Art.-Nr.: H7015

Най-малката от серията машини за челно заваряване на плочи. SL1000M е ръчно управляемя машина с хидравлично регулиране на притискащото налягане и отварянето и затварянето на притискащите греди. Предназначена е за заваряване на PE-HD, PP, PVC, PVDF. Изгодна ценово машина, която позволява идеално заваряване съгласно правилника DVS и други интернационални стандарти. Възможността за ръчно освобождаване на притискащото налягане е сериозно предимство при производството на тръби или съдове от плочи.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1

Art.-Nr.: DX297

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг).

Вижте повече