Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен пистолет Велдон

Art.-Nr.: 6600110

Лекият и компактен пистолет с горещ въздух, изключително подходящ за заваряване на термопластични пластмаси и при ограничено пространство или затруднен достъп. Захранването с въздух се осъществява от отделна духалка/компресор или система за въздух под налягане.

Вижте повече

Thumb

Добавъчен материал

Добавъчен материал за заваряване на пластмаси, различни видове и напречни сечения. Предлага се в различни разфасовки: безконечен на пластмасови шпули нето 3кг.; на пръти по 1м. нето 1кг. или 0,5кг.; на рулони в картонена кутия нето 5кг.

Вижте повече

Thumb

Мобилен абкант

Art.-Nr.: АВ ---

Мобилният абкант е пригоден за кантване на материали с дебелина до 20мм. Подходящ е за РР, РЕ, PVC, PMMA, PC, PS и др.

Вижте повече

Thumb

Мобилна нагряваща маса

Art.-Nr.: HBR---

Благодарение на модулната конструкция на мобилната нагряваща маса, потребителят е в състояние да сглоби оптималната за неговите цели машина, така че да се постигне най-рационално използване. Основният модел се състои от: Устройство за долно нагряване с промяна на височината, регулиране на нагряваните ширини, дигитален температурен регулатор за долно и горно нагряване, дигитален таймер с акустичен сигнал за приключване на процеса, мотор за регулиране височината на горното нагряване, включително крачен прекъсвач. Налични са и допълнителни модули: Единично долно нагряване, Единично горно нагряване, Двойно долно нагряване, Двойно горно нагряване, Нагряващ нож за контактно нагряване на РЕ и РР.

Вижте повече

Thumb

Многократно нагряващи маси

Art.-Nr.: MHT---

Многократно нагряващите маси са особено подходящи при едновременно нагряване на две или повече линии за абкантване. Всяка зона на нагряване се настройва чрез собствен терморегулатор, така че да се гарантира точно регулиране на необходимата температура за всеки нагревател. Времето на нагряване се контролира от интегриран таймер, който след изтичане на необходимия интервал време задейства акустичен сигнал и автоматично отваряне на машината.

Вижте повече

Thumb

Многократно огъващи маси МВТ

Art.-Nr.: МВТ

Многократно огъващите маси се отличават с простота и логичност на боравене. С тях можете да огъвате елементи от PVC, PMMA, PC, PA и други термопластични пластмаси след предварително нагряване до макс. ъгъл 140 и макс. радиус 40мм. Подходящи са за изработка на серии, при което получавате идеална повтаряемост на ъгъла на огъване.

Вижте повече

Thumb

Шабер къс 100мм

Art.-Nr.: 5200142

За механична обработка и отнемане на оксидиралия слой на термопластични пластмаси преди заваряването им.

Вижте повече