Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер Micro

Art.-Nr.: DX283

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 0,5 кг/час. Компактен, маневрен, удобен ръчен екструдер съчетаващ предимствата на малкия размер и високото качество на заваръчния шев. Управлението на екструдера е изнесено в отделна кутия с интегриран компресор за подаване на въздуха под налягане и 8м. връзка между тях.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион

Art.-Nr.: 6600075

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух и собствено въздухоподаване, за заваряване на термопластични пластмаси. Подходящ за покривни хидроизолации, подови настилки, преработка на пластмаси, съдостроене, авторемонт и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион Дигитал

Art.-Nr.: 6600070

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух, собствено въздухоподаване и дисплей. Подходящ за заваряване на термопластични пластмаси при полагане на покривни хидроизолации, подови настилки, изработка на тенти, платнища, съдове, конструкции и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен пистолет Велдон

Art.-Nr.: 6600110

Лекият и компактен пистолет с горещ въздух, изключително подходящ за заваряване на термопластични пластмаси и при ограничено пространство или затруднен достъп. Захранването с въздух се осъществява от отделна духалка/компресор или система за въздух под налягане.

Вижте повече