Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Стирокат С250

Art.-Nr.: 5201260

Високопроизводителният и комфортен професионален уред за работилницата, производството и домашния майстор. За дебелини до 250мм и профилни изрези.

Вижте повече

Thumb

Нагряваща лайсна с нажежаема жица

Art.-Nr.: TGG30; TGG125

Нагряваща лайсна с нажежаема жица за равномерно нагряване на термопластични пластмаси до готовност за огъване. Позволява огъване със сънвсем малък радиус. Препоръчителна дебелина 0,05 до 4,00мм. в зависимост от материала за огъване. С интегрирана защита срещу претоварване за предпазване на нажежаемата жица. За последващо огъване препоръчваме мобилен шаблон Тип TBS.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион

Art.-Nr.: 6600075

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух и собствено въздухоподаване, за заваряване на термопластични пластмаси. Подходящ за покривни хидроизолации, подови настилки, преработка на пластмаси, съдостроене, авторемонт и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион Дигитал

Art.-Nr.: 6600070

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух, собствено въздухоподаване и дисплей. Подходящ за заваряване на термопластични пластмаси при полагане на покривни хидроизолации, подови настилки, изработка на тенти, платнища, съдове, конструкции и др.

Вижте повече

Thumb

Настолна нагряваща рамка Тип TG

Art.-Nr.: TG---

Настолна нагряваща рамка Тип TG, с долно нагряване, за листов материал с дебелини до 6мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече