Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Мини нагряваща рамка 300мм

Art.-Nr.: H3200

Мини-нагряващата рамка е най-изгодното решение за първоначално оборудване, особено за нагряване на малки елементи, напр. дисплеи, преди тяхното огъване. Чрез възможността за двустранно използване на повърхностите й, без загуба на време за преоборудване, можете да нагрявате от едната страна фолии с дебелина 0,25-1,0мм, а от обратната - плочи с дебелина 1-4мм, преди тяхното огъване.

Вижте повече

Thumb

Мини многократно нагряваща рамка 300мм

Art.-Nr.: H3201/H3202

Като разширение към нашите модели за начинаещи Ви предлагаме Мини-многократно нагряваща рамка с две или три зони на нагряване по избор. Както при Мини-нагряващата рамка, може да нагрявате от едната страна фолиа с дебелина 0,25-1,0мм, а от обратната – термопластични плочи с дебелина 1,0-4,0мм, преди да ги огъвате на ръка или посредством шаблон.

Вижте повече

Thumb

Стирокат С250

Art.-Nr.: 5201260

Високопроизводителният и комфортен професионален уред за работилницата, производството и домашния майстор. За дебелини до 250мм и профилни изрези.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион

Art.-Nr.: 6600075

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух и собствено въздухоподаване, за заваряване на термопластични пластмаси. Подходящ за покривни хидроизолации, подови настилки, преработка на пластмаси, съдостроене, авторемонт и др.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен уред Рион Дигитал

Art.-Nr.: 6600070

Универсален професионален ръчен уред с горещ въздух, собствено въздухоподаване и дисплей. Подходящ за заваряване на термопластични пластмаси при полагане на покривни хидроизолации, подови настилки, изработка на тенти, платнища, съдове, конструкции и др.

Вижте повече

Thumb

Настолна нагряваща рамка Тип TG

Art.-Nr.: TG---

Настолна нагряваща рамка Тип TG, с долно нагряване, за листов материал с дебелини до 6мм. Работни ширини 100мм до 300мм. Изключително подходяща за изделия от прексиглас в рекламния сектор.

Вижте повече