Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

МикОн - Полуавтомат за скатни и плоски покриви и бордове

Art.-Nr.: 6600330

Заваръчният полуавтомат МикОн запълва "празнината" между две групи заваръчна техника, като комбинира предимствата на ръчния уред с автоматиката на заваръчния автомат. Малък, лек, нуждае се от малко място, с него сте мобилни за бързо и непредвидено приложение. Предназначен е за заваряване на покривни хидроизолации, на тенти и платнища, както и за всички заварчици на термопластични фолиа.

Вижте повече

Thumb

Високоволтажен дефектоскоп за изолации PD40R

Art.-Nr.: PD200

С високоволтажния дефектоскоп PD40R може бързо и ефективно да бъдат проверявани електрически непроводими покривни хидроизолации, като напр. битум, асфалт, PVC, TPO и др. за съществуващи дупки, пукнатини, порьозност и дефекти в заварката. Комплектът съдържа необходимо за провеждане на тестването непосредствено на обекта, включително акумулатор и зарядно устройство.

Вижте повече

Thumb

Стирокат С250

Art.-Nr.: 5201260

Високопроизводителният и комфортен професионален уред за работилницата, производството и домашния майстор. За дебелини до 250мм и профилни изрези.

Вижте повече

Thumb

СтепОн - Заваръчен автомат с комбиниран клин и притискащи ролки за плосък и скатен покрив

Art.-Nr.: 6600301

Нов заваръчен автомат с комбиниран клин с горещ въздух за свободно лежащи хидроизолационни мембрани. Посредством системата за захващани на заваряемите платна чрез специални стоманени притискащи ролки с накатка, автоматът може да се движи по наклонени и вертикални повърхности.

Вижте повече

Thumb

Ларон Н - високоскоростен заваръчен автомат за покриви и основи

Art.-Nr.: 6600255

Най-нова версия на автомат с горещ въздух за големи квадратури и кратки срокове! Високоскоростен, изключително стабилен и ефективен! НОВО изпълнение с по-висока скорост на заваряване от предшестващия Ларон, благодарение на: - Нова конструкция на заваръчната дюза с оптимизирани отвори за повече топъл въздух - Безчетков мотор на духалката и повишен въздушен дебит

Вижте повече

Thumb

Руфон МУЛТИ ДИГИТАЛ - иновативен, универсален, компактен

Art.-Nr.: 5232500

Най-новият заваръчен автомат за покриви и основи. Със своята иновативна конструкция е първият малък, маневрен автомат конкурент на тежките, големи автомати от този тип. Това се постига като резултат от: - оптимално разпределение на тежестта, максималната тежест е концентрирана върху заваръчната зона - дълъг нагревателен елемент на духалката за горещ въздух, което осигурява стабилна температура Други предимства: - универсалност, без приставки или промени може да заварява по площ, близо до борда, върху борда, по атика - благодарение на преместваемите задвижващи колела може да се напасне на всякакви условия - дигитално показание и управление на заваръчна температура и скорост - автоматично включване на задвижването при поставяне на дюзата в работно положение

Вижте повече

Thumb

Кмплект акумулаторна вакуумпомпа и вакуумкамбана

Art.-Nr.: 5800172

За безкабелно тестване плътността на хидроизолации посредством вакуумкамбана. Около 45мин. константна тестова мощност с едно зареждане на акумулатора. Вакуумкамбана с регулиращ вентил за подналягане. Диаметър на вакуумкамбаната: 210мм. Идеално допълнение към високоволтажния дефектоскоп за хидроизолации.

Вижте повече