Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Лапа за отстраняване на стар мокет, балатум и др.

Art.-Nr.: 111 107 000

Уредът е изработен от изключително здрава, специална алуминиева отливка с ергономична форма и подходящ дизайн. Създаден е като незаменим помощник при отстраняване на стари подови настилки и придава неподозирана сила като щади Вашите пръсти и нокти.

Вижте повече

Thumb

Наколенки UltraKnee, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 115 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Оптималното разпределение на натиска по патентованата вложка осигурява една от най-комфортните към момента защити на коляното с ефект "люлка". Това са най-новите наколенки на пазара. Изключително комфортни и дълготрайно удобни.

Вижте повече

Thumb

Наколенки SUPER SOFT

Art.-Nr.: 161 123 000

Професионални наколенки от фирма Janser c широк неопренов колан. С покритие от външната страна за усилено предпазване и износоустойчивост. Особено леки за максимално удобство при движение.

Вижте повече

Thumb

Наколенки FENTO 200 pro, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 116 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Препоръчани от трудовата медицина и физиотерапевтите в Германия. Коляното и пищялните кости са напълно защитени. С дишаща, сменяема и миеща се вложка. Мека и гъвкава форма.

Вижте повече

Thumb

Медицински наколенки, сертифицирани по EN 14404

Art.-Nr.: 161 109 000

Професионални наколенки от фирма Janser. Разработени съвместно с главната асоцияция за професионална защита в Германия, с цел да се предотврати претоварването на колянните стави и връзки. От изключително мек материал, лесно се почистват.

Вижте повече

Thumb

Шлайфмашини модел COLUMBUS

Art.-Nr.: 112 --- 000

Еднодискова машина за шлайфанe на замазки, шпакловки, за отстраняване на стари подови покрития. Използват се за междинно шлайфане. Стабилната им конструкция гарантира дълъг експлоатационен живот, безпрашното шлайфане пази околната среда.

Вижте повече