Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Щанца за изрязване на пробни образци

Art.-Nr.: 5200275

Със специално пригодената щанца лесно изрязвате точния размер пробни образци от основен материал и заварени шевове. Подходяща е за дебелина на изрязваните образци до 6мм. Размерите на пробните образци са съобразени с DVS 2225 Част 4.

Вижте повече

Thumb

Хенди – уред за тестване на опън и обелване

Art.-Nr.: 5200171

Портативен ръчен уред за бързо изпитване на заврените шевове на обелване и опън. Удобен за строителната площадка за ежедневна употреба при пробните заварки. Извършва се визуална оценка на начина на скъсване на пробата и се установяват най-оптималните заваръчни параметри.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn1.DIG

Art.-Nr.: DX297.DIG

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 1,1 кг/час. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха върху ръкохватката на духалката. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). Температурата на въздуха се настройва посредством потенциометър върху ръкохватката на духалката.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn2

Art.-Nr.: DX303

За работа с PE, PP, PVC, PVDF, ECTFE и производителност до 2 кг/час.С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn3

Art.-Nr.: DX305

За работа с PE, PP, PVC, PVDF или DOW, TPO и производителност до 3 кг/час. Подходящ за геомембрани на сметища, депа и др. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха.

Вижте повече

Thumb

Ръчен заваръчен екструдер ExOn5

Art.-Nr.: DX309

За работа с PE / PP и производителност до 5,0 кг/час. С отделна настройка на температурите на въздуха и материала (допълнителен нагряващ кръг). С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на екструдата. С дисплей за отчет на зададена и действителна температура на въздуха.

Вижте повече