Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Thumb

Хенди – уред за тестване на опън и обелване

Art.-Nr.: 5200171

Портативен ръчен уред за бързо изпитване на заврените шевове на обелване и опън. Удобен за строителната площадка за ежедневна употреба при пробните заварки. Извършва се визуална оценка на начина на скъсване на пробата и се установяват най-оптималните заваръчни параметри.

Вижте повече

Thumb

Планон - нашият най-малък автомат за платнища и винили

Art.-Nr.: 5230000

Автомат с горещ въздух за заваряване на всякакъв вид термопластични тенти, платнища, винили, меш и др. Конструкцията е изчистена от оскъпяваща уреда електроника. Залага се на безупречното качество за изгодно ниска цена и на множеството възможности за преоборудване, което го прави наистина универсален! Автоматът е носител на Златен медал и Диплом от Международен Технически Панаир Пловдив 2011г.

Вижте повече

Thumb

Планон Лента - за ленти и колани 40/50мм

Art.-Nr.: 5230199

Удобен, ефективен и изгоден автомат с горещ въздух за заваряване на термопластични ленти и колани. Изчистена конструкция, лесно безстепенно регулиране на температура, скорост и въздушен дебит посредством потенциометри.

Вижте повече

Thumb

Сеон – високопродуктивен автомат за платнища и винили

Art.-Nr.: 6600055

Автомат с топъл клин за заваряване на всякакъв вид термопластични платнища, тенти, винили, билбордове, меш и др. Автомат от висок клас без конкуренция в производителността. Поради изключително високата скорост на заваряване, автоматът се движи върху ограничителна алуминиева шина. Възможна е работа и при застопорен уред и задвижван материал.

Вижте повече