Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

МикОн - Полуавтомат за скатни и плоски покриви и бордове

Art.-Nr.:6600330

Заваръчният полуавтомат МикОн запълва "празнината" между две групи заваръчна техника, като комбинира предимствата на ръчния уред с автоматиката на заваръчния автомат. Малък, лек, нуждае се от малко място, с него сте мобилни за бързо и непредвидено приложение. При това МикОн заварява надеждно и точно, колкото пълният автомат.
Скоростта и температурата се настройват безстепенно и остават константни при работа. Налягането се упражнява на ръка върху уреда чрез удобната опора за придвижване, предпазваща тялото на заварчика от преумора. Упражняването на натиска на ръка Ви дава по-широка възможност за използване по наклонени и дори вертикални повържности. Благодарение на ограничителя на долната страна, заварява точно и сигурно по ръба на покрива. Наличен със и без дисплей.
Полуавтоматът се отличава със стабилен и прост за употреба дизайн, съобразен със строителната площадка. не е за пренебрегване, че това е една много по-икономична финансово възможност в сравнение с пълния автомат. Предназначен е за заваряване на покривни хидроизолации, на тенти и платнища, както и за всички заварчици на термопластични фолиа.

Технически данни:

НапрежениеV230 или 120
ЧестотаHz50/60
МощностW2100/1700
Температура°C макс. 600
Скорост на задвижванем/минмакс. 4,0
Размери (LxBxH)мм400х170х330 
Теглокг6,8
Знак за съответствиеСЕ