Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

03.08.2018

На базата на дългогодишно производство и усъвършенстване, от 01 август 2018г. ХЕРЦ удвоява продължителността на гаранционния период и вече предлага на своите клиенти ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ за всички модели автомати от серийте ПЛАНОН / РУФОН / ЛАРОН, както и за всички въздухонагриватели! Ние сме сигурни в нашата продукция! Нашата гаранция и нашият сервиз са важно предимство!

Вижте повече

Нови прозрачни и металик цветове нишка за 3D печат PETG

Нови прозрачни и металик цветове нишка за 3D печат PETG

20.02.2018

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия и идеално изсушен гранулат в производството. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Предлаганите материали се обогатяват непрекъснато. Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 2,90мм от ABS, PLA, РММА, PETG, PP, PC, PC/PBTP, PA6.66, ASA, TPS и поддържащите материали HIPS, PVA. НОВОСТ: Цветовата гама на PETG се обогатява с красивите прозрачни и металик цветове, с които постигате впечатляващи резултати!

Вижте повече

Сервизът ни се разширява

Сервизът ни се разширява

30.06.2017

Ние от ХЕРЦ знаем, че колкото е важно качеството на стоката, толкова важен е и сервизът! Нашите уреди са винаги бързо, компетентно и грижовно сервизирани. И тъй като разширихме капацитета на сервизната ни работилница предлагаме професионално обслужване и ремонт на бормашини, перфоратори, ъглошлайфи и др. електроуреди на фирмите Makita, Perles, Bosch, Hitachi, Power Tools, Sparky, Iskravar. Заповядайте!

Вижте повече

Херц разширява гамата от нови материали нишка за 3D принтери

Херц разширява гамата от нови материали нишка за 3D принтери

06.10.2016

От есента на 2015 HERZ пуска нови материали от собствената си линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Освен предлаганите до сега ABS и PLA в различни цветове и РММА и HIPS - прозрачна, при нас ще намерите: РС, PVA, PA-6.66, TPE, PETG, PC/PBTP. Нишката се доставя на ролки по 1кг., с изключение на PVA - нето по 0,5кг. и PA-6.66 - нето по 0,75кг., навита на пластмасова макара. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия гранулат за производство на филамент. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Цветната палитра се обогати значително с новите фосфоресциращи ефекти и термо-променливи цветове.

Вижте повече