Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

HERZ GmbH на К2013 в Дюселдорф

HERZ GmbH на К2013 в Дюселдорф

30.10.2013

HERZ GmbH участва на специализираното изложение за пластмаси К2013 в Дюселдорф. Изложението се провежда на всеки 3 години и е най-престижното в областта на технологиите в света на пластмасите. И този път HERZ GmbH бяха подготвили изненади за посетителите: заваръчни екструдери напълно нова серия, наречена EXON и нещо съвсем ново в листата - консумативи за 3D принтери от биополимер в различни цветове! Тези принтери навлизат с главоломна скорост в моделирането и изработката на прототипи, а цените стават все по-достъпни!

Вижте повече

Херц-България ООД на Технически Панаир Пловдив 30.09.-05.10.2013

Херц-България ООД на Технически Панаир Пловдив 30.09.-05.10.2013

07.10.2013

За 9-ти пореден път Херц-България ООД участва на Международен Технически панаир Пловдив. Благодарим на всички, които въпреки лошото време посетиха щанда ни. Както всяка година, напарвихме демонстрации за заваряване с наши уреди, които предизвикваха голям интерес. Основателят на фирмата Г-н Франц-Йозеф Херц с готовност провеждаше разговор с всеки, който имаше технологичен въпрос. Най-новото на щанда ни беше: материал за 3D принтери, т.нар. филамент!

Вижте повече

Нов уеб сайт за Херц България

Нов уеб сайт за Херц България

18.09.2013

От днес Херц България може да се похвали с нов, по-добре организиран и приветлив уеб сайт. Всички продукти, които предлагаме са вече ясно и достъпно представени в уеб сайта, както в отделни категории, така и според тяхното приложение, така че за Вас - настоящи и бъдещи клиенти да е лесно да намерите това, което търсите. Разбира се оставаме на разположение при нужда от съдействие и очакваме Вашите препоръки за прецизиране и допълване.

Вижте повече