Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Нишка за ЗD принтери

Нишка за ЗD принтери

17.06.2014

От есента на 2013г. ХЕРЦ предлага висококачествена нишка за ЗD принтери от напълно разградими биополимери. Предлаганите материали са ABS и PLA - нишка с диаметри 1,75мм или 3,00мм в различни цветове, на ролки по 1кг. нето, навита на пластмасова макара. Амбициозната тенденция на централата на ХЕРЦ ГмбХ е, след завършване оборудването на специализирания цех и високотехнологичната лаборатория, да затвори производствения цикъл на полимерни нишки за 3D принтери и добавъчен материал за заваряване. Така от една страна ще има пълен контрол върху постоянното качество и от друга страна ще могат да се изпълняват малки поръчки на клиента за специално оцветяване.

Вижте повече

Херц-България ООД отново посрещна клиентите си на Технически панаир Пловдив 2014

Херц-България ООД отново посрещна клиентите си на Технически панаир Пловдив 2014

07.10.2014

За 10-ти път Херц-България ООД подреди щанда си на Технически панаир Пловдив, за да запознае посетителите с предстоящото и да покаже най-новото в производството. Основната цел, както винаги на щанда беше да се даде възможност на всички желаещи сами да изпробват качествата на оборудването, да направят своите първи заварки под погледа и с напътствията на основателя на фирмата Г-н Херц и управителя на Херц-България ООД - Г-н Халил. С гордост можем да заявим, че тези, които се осмелиха да изпробват си тръгнаха със закупено оборудване!

Вижте повече

Машини за челно заваряване на тръби и фитинги – вече налични на склад!

Машини за челно заваряване на тръби и фитинги – вече налични на склад!

11.02.2014

За започването на новия строителен сезон Херц-България ООД вече разполага с машини за челно заваряване на склад! Нашето желание е да сме гъвкави и да реагираме НЕЗАБАВНО на Вашите нужди! Ако бързате и не желаете да чакате за доставка - при нас ще намерите машини РТ200 за диаметри 63 до 200мм. и РТ315 за диаметри 90 до 315мм. с допълнителни принадлежности за заваряване на фитинги и фланшови накрайници с къси рамена. Повече техническа информация за машините ще намерите на "Продукти".

Вижте повече

HERZ GmbH на К2013 в Дюселдорф

HERZ GmbH на К2013 в Дюселдорф

30.10.2013

HERZ GmbH участва на специализираното изложение за пластмаси К2013 в Дюселдорф. Изложението се провежда на всеки 3 години и е най-престижното в областта на технологиите в света на пластмасите. И този път HERZ GmbH бяха подготвили изненади за посетителите: заваръчни екструдери напълно нова серия, наречена EXON и нещо съвсем ново в листата - консумативи за 3D принтери от биополимер в различни цветове! Тези принтери навлизат с главоломна скорост в моделирането и изработката на прототипи, а цените стават все по-достъпни!

Вижте повече