Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Нишката за 3D принтери на Херц - прецизност и качество

Нишката за 3D принтери на Херц - прецизност и качество

16.11.2015

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия гранулат за производство на филамент. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Цветната палитра се обогати значително с новите фосфоресциращи ефекти и термо-променливи цветове. Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 2,90мм от ABS и PLA в различни цветове и РММА и HIPS - прозрачна, на ролки по 1кг., навита на пластмасова макара.

Вижте повече

Комон 2 - познатият автомат за заваряване на геомембрани Комон с нови подобрения

Комон 2 - познатият автомат за заваряване на геомембрани Комон с нови подобрения

03.04.2015

Автоматът Комон се наложи от много години в световен мащаб като автомат устойчив на големи натоварвания. Предназначението му е за заваряване с двоен шев на PE-HD със значителна дебелина по сметища, хидросъоръжения, депа. Новият КОМОН 2 има важни конструктивни подобрения: - иглените лагери са заместени от плъзгащи лагери, няма вече прискърцване! - оста на притискащите ролки е усилена от 6мм. на 8мм. - изцяло усилена конструкция за още по-добро заваряване на PE-HD с дебелина 3мм.!

Вижте повече

Херц-България ООД ще представя експонати в Хале 3 Щанд С9. Вход свободен!

Херц-България ООД ще представя експонати в Хале 3 Щанд С9. Вход свободен!

19.03.2015

На изложението Българска Строителна Седмица 2015 Херц-България ООД се надява да срещне много стари и нови клиенти. Ето защо щандът ни тази година се намира в непосредствена близост до семинарното пространство. НОВОТО: Доказалият се автомат "Комон" за заваряване на РЕ-HD по сметища, депа и хидросъоръжения има свой наследник "КОМОН 2". Какви са предимствата? - иглените лагери са заместени от плъзгащи лагери, няма вече прискърцване! - оста на притискащите ролки е усилена от 6мм. на 8мм. - изцяло усилена конструкция за още по-добро заваряване на PE-HD с дебелина 3мм.!

Вижте повече

Нова притискаща ролка

Нова притискаща ролка

10.11.2014

ХЕРЦ създаде напълно нов дизайн на притискаща ролка - ролката "Супер сила" за по-здраво притискане! Благодарение на почти вертикалното работно положение, чрез притискащата ролка се предава значително по-голямо просто усилие. В резултат се получава сигурен заваръчен шев по цялата ширина 40мм. С около 40% се намалява усилието на китката, което прилагате при обикновената ролка! Ръкохватката (стоманено стреме) може да се завърти и фиксира посредством клема в оптимална позиция за ляв или десен борд. Тежестта се разпределя равномерно от центрично разположената сферична ръкохватка.

Вижте повече