Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

30.07.2019

Разпродажба на филамент, залежал на склад. Материалът е PLA и ABS. Филаментът е произведен в голямо количество за фирма ХЕРЦ за покриване на търговските нужди преди поточните линии на ХЕРЦ да заработят. Филаментът е с произход Китай, във вакуумна опаковка, изпробван е, няма трошливост и е напълно годен, с добро качество. Филаментът е по 1кг. НЕТО. Подчертаваме, че филаментът не е произведен от ХЕРЦ, но се е продавал във всички клонове на ХЕРЦ преди и успоредно с ХЕРЦ-производството. В момента се предлагат само някои цветове ДО ИЗЧЕРПВАНЕ! За да проверите наличностите, моля кликнете на ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ - Наличности разпродажба филамент! При заявка наличността следва да се провери и по мейл или телефон, тъй като се променя!

Вижте повече

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

03.08.2018

На базата на дългогодишно производство и усъвършенстване, от 01 август 2018г. ХЕРЦ удвоява продължителността на гаранционния период и вече предлага на своите клиенти ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ за всички модели автомати от серийте ПЛАНОН / РУФОН / ЛАРОН, както и за всички въздухонагриватели! Ние сме сигурни в нашата продукция! Нашата гаранция и нашият сервиз са важно предимство!

Вижте повече

Нови прозрачни и металик цветове нишка за 3D печат PETG

Нови прозрачни и металик цветове нишка за 3D печат PETG

20.02.2018

От началото на 2015 HERZ пусна в експлоатация собствена линия за производство на висококачествена нишка за 3D принтери. Производствената база е позиционирана в ХЕРЦ-Унгария и е оборудвана със специални екструдери и лаборатория за контрол на качеството. HERZ използва винаги най-добрия и идеално изсушен гранулат в производството. Контролът на диаметъра се осъществява с лазерно измервателно устройство с две глави. Предлаганите материали се обогатяват непрекъснато. Към момента предлагаме нишка диаметри 1,75мм или 2,90мм от ABS, PLA, РММА, PETG, PP, PC, PC/PBTP, PA6.66, ASA, TPS и поддържащите материали HIPS, PVA. НОВОСТ: Цветовата гама на PETG се обогатява с красивите прозрачни и металик цветове, с които постигате впечатляващи резултати!

Вижте повече

Сервизът ни се разширява

Сервизът ни се разширява

30.06.2017

Ние от ХЕРЦ знаем, че колкото е важно качеството на стоката, толкова важен е и сервизът! Нашите уреди са винаги бързо, компетентно и грижовно сервизирани. И тъй като разширихме капацитета на сервизната ни работилница предлагаме професионално обслужване и ремонт на бормашини, перфоратори, ъглошлайфи и др. електроуреди на фирмите Makita, Perles, Bosch, Hitachi, Power Tools, Sparky, Iskravar. Заповядайте!

Вижте повече