Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

15% Лятна отстъпка за най-новия екструдер ExOnC3 с пълен комплект принадлежности

15% Лятна отстъпка за най-новия екструдер ExOnC3 с пълен комплект принадлежности

16.06.2022

Ако до сега е трябвало да имате един по-лек екструдер за сметка на производителността и един по-мощен, но по-скъп и по-неудобен, то вече можете да заложите на ExOnC3! Той ще Ви осигури еднакво качество на заваряване и на по-тънки материали с по-ниска мощност, и на детайли с максимална дебелина и висока мощност. Широкият диапазон на производителност от 1кг/ч до 3,3кг/ч го прави незаменим! Това не е единственото удобство, разполагате с вградено адаптивно LED-осветление и специални принадлежности, с които да направим работата Ви спорна, удобна и приятна! !!! При закупуване на пълен комплект екструдер с принадлежности получавате 15% търговска отстъпка !!! - Екструдер ExOnC3, комплект с 2 безплатни обработени заваръчни пети - Направляваща количка с 3 колела - Стреме за окачване - Метален транспортен куфар

Вижте повече

ЛАРОН 21

ЛАРОН 21

16.03.2022

ЛАРОН 21 - най-новият високоскоростен автомат от серията Ларон за заваряване на всички видове термопластични хидроизолации на покриви и основи предлага усъвършенстване в електрическата и механична конструкция плюс възможност за проследянане с GPS и контрол на напрежението на захранващата мрежа. Автоматът се предлага в здрав и удобен метален транспортен куфар с отделение за инструменти. - Безчеткови мотори - Подсилени оси - Мощен трансформатор - Скорост 0,5 до 21м/мин - Мощност 4,6kW за 230V; 5,7kW за 400W - Телескопичен водещ прът - Вграден GPS тракер - Вграден датчик за следене на напрежението!

Вижте повече

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

27.08.2020

Херц - България ООД е бенефициент по оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", процедура BG16RFOP002-2.073 "ПОДКРЕПА НА МИКРО И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19". За преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места Херц-България ООД получи безвъзмездна финансова помощ в размер на 10.000,00лв.

Вижте повече

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

30.07.2019

Разпродажба на филамент, залежал на склад. Материалът е PLA и ABS. Филаментът е произведен в голямо количество за фирма ХЕРЦ за покриване на търговските нужди преди поточните линии на ХЕРЦ да заработят. Филаментът е във вакуумна опаковка, изпробван е, няма трошливост и е напълно годен, с добро качество. Филаментът е по 1кг. НЕТО. Подчертаваме, че филаментът не е произведен от ХЕРЦ, но се е продавал във всички клонове на ХЕРЦ преди и успоредно с ХЕРЦ-производството. ПОБЪРЗАЙТЕ, ОСТАНА САМО ДИАМЕТЪР 3ММ.! ДО ИЗЧЕРПВАНЕ! За да проверите наличностите, моля кликнете на ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ - Наличности разпродажба филамент! При заявка наличността следва да се провери и по мейл или телефон, тъй като се променя!

Вижте повече

the entire geneva image was probably recorded courtesy of fake richard mille usa.

the unique contribution well worth grow to be the conveniences cheap replique rolex.

how long will porn industry last with silicone sex dolls?

what equipment is needed to make proffesion silicone sex dolls?

plus size mother of the groom beautystic for older brides