Херц-България ООД - oборудване за заваряване на пластмаси

Заваръчни и топлинни технологии за пластмаси

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

Херц-България ООД - Бенефициент по оперативна програма ИНОВАЦИИ И КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

27.08.2020

Херц - България ООД е бенефициент по оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност", процедура BG16RFOP002-2.073 "ПОДКРЕПА НА МИКРО И МАЛКИ ПРЕДПРИЯТИЯ ЗА ПРЕОДОЛЯВАНЕ НА ИКОНОМИЧЕСКИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯ ОТ ПАНДЕМИЯТА COVID-19". За преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работните места Херц-България ООД получи безвъзмездна финансова помощ в размер на 10.000,00лв.

Вижте повече

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

РАЗПРОДАЖБА Филамент за 3D печат до изчерпване 20лв./кг. без ДДС!

30.07.2019

Разпродажба на филамент, залежал на склад. Материалът е PLA и ABS. Филаментът е произведен в голямо количество за фирма ХЕРЦ за покриване на търговските нужди преди поточните линии на ХЕРЦ да заработят. Филаментът е във вакуумна опаковка, изпробван е, няма трошливост и е напълно годен, с добро качество. Филаментът е по 1кг. НЕТО. Подчертаваме, че филаментът не е произведен от ХЕРЦ, но се е продавал във всички клонове на ХЕРЦ преди и успоредно с ХЕРЦ-производството. ПОБЪРЗАЙТЕ, ОСТАНА САМО ДИАМЕТЪР 3ММ.! ДО ИЗЧЕРПВАНЕ! За да проверите наличностите, моля кликнете на ВИЖТЕ ПОВЕЧЕ - Наличности разпродажба филамент! При заявка наличността следва да се провери и по мейл или телефон, тъй като се променя!

Вижте повече

Оборудване за изработка на защитни прегради от плексиглас и поликарбонат

Оборудване за изработка на защитни прегради от плексиглас и поликарбонат

02.04.2020

За повишена защита на служителите, работещи пряко с граждани, фирма ХЕРЦ представя на вниманието Ви оборудване за изработка на предпазни прегради за гишета, каси и др. Предпазните прегради се изработват от плексиглас РММА или поликарбонат РС. За нагряване на листовия материал до готовност за огъване се използва т.нар. "Настолна нагряваща лайсна". Тя може да е само с долно нагряване Тип TG за РММА до 6мм. или с горно и долно нагряване Тип TGmO за дебелини до 12мм. Работните ширини варират от 100 до 300см. Огъването става с т.нар. "Мобилен огъващ шаблон" Тип TBS, който дава възможност за безстепенно настройване на ъгъла от 30 до 180 градуса. НАЛИЧЕН НА СКЛАД Е НАЙ-ТЪРСЕНИЯТ МОДЕЛ TG150 !

Вижте повече

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

НОВО - ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ на автомати и въздухонагреватели!

03.08.2018

На базата на дългогодишно производство и усъвършенстване, от 01 август 2018г. ХЕРЦ удвоява продължителността на гаранционния период и вече предлага на своите клиенти ДВУГОДИШНА ГАРАНЦИЯ за всички модели автомати от серийте ПЛАНОН / РУФОН / ЛАРОН, както и за всички въздухонагриватели! Ние сме сигурни в нашата продукция! Нашата гаранция и нашият сервиз са важно предимство!

Вижте повече

the entire geneva image was probably recorded courtesy of fake richard mille usa.

the unique contribution well worth grow to be the conveniences cheap replique rolex.

how long will porn industry last with silicone sex dolls?

what equipment is needed to make proffesion silicone sex dolls?

plus size mother of the groom beautystic for older brides